Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey Paylaşım İçin
Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey Paylaşım İçin
Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren

Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
::SpOoK_q!RL::
Moderatör
::SpOoK_q!RL::


Mesaj Sayısı : 659
Yorum Puanı : 18488
Rep Puanı : 5
Kayıt tarihi : 05/04/09
Nerden : izmir

Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) Empty
MesajKonu: Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik)   Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) Icon_minitimeÇarş. Nis. 08, 2009 5:46 pm

MALZEMELER
Her Biri Yaklaşık 150 gr.lık 4 Dilim Sığır Filetosu
2 Diş Sarmısak
100 gr Yeşil Zeytin
1/2 Acı Kırmızı Biber
100 gr Çok Küçük Doğranmış Domates
1/2 Su Bardağı Kırmızı Şarap
Zeytinyağı
Tuz


HAZIRLANIŞI
4 çorba kaşığı zeytinyağında sarmısağı öldürün,eti ekleyip,harlı ateş üstünde iki tarafları da altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın.Sonra etleri çıkarın.Aynı yağa irice kıyılmış zeytinleri,domatesi ve ufalanmış acı kırmızı biberi koyun.
Harlı ateşte 2 dk kadar pişirin.Şarabı katıp buharlaşmasını bekleyin.
Eti yeniden tavaya koyun,zeytinlerin tuzunu göz önüne alarak biraz tuzlayın ve bir dakika kadar pişirin.
Filetoları sıcak servis tabağına koyun.Üzerine bir miktar pişme suyundan ilave edin ve hemen servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Acı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ançuez Soslu Hindi (4 Kişilik)
» Ançuez Soslu Hindi (4 Kişilik)
» ((Körili Yoğurt Soslu Patates Salatası ))
» Arnavut Yahnisi (5 Kişilik)
» Biftek Rulosu (3 Kişilik)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren :: .::Genel Kültür::. :: Kadınca :: Yemek/Tatlı/Salata Tarifleri-
Buraya geçin: