Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey Paylaşım İçin
Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey Paylaşım İçin
Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren

Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Etimek Tatlısının Tarifi Yapımı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
MeLody*
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
MeLody*


Mesaj Sayısı : 156
Yorum Puanı : 17024
Rep Puanı : 2
Kayıt tarihi : 05/04/09
Nerden : mersin

Etimek Tatlısının Tarifi Yapımı Empty
MesajKonu: Etimek Tatlısının Tarifi Yapımı   Etimek Tatlısının Tarifi Yapımı Icon_minitimePerş. Nis. 16, 2009 9:04 am

Etimek Tatlısının Tarifi Yapımı

MALZEMELER
1paket etimek,
1paket kremşanti,
2bardak şeker,
2bardak su,
1bardak süt

Muhallebisi: 4bardak süt,
1fincan şeker,
½ bardak un,
1paket vanilya



HAZIRLANIŞI
2bardak şekeri bir tencereye alın, başka bir şey katmadan kısık ateşte karamel edin. Rengi dönünce 2bardak su katın, şeker eriyene kadar kaynatın. Düz bir tepsi üzerine etimekleri dizin, üzerlerine bu şerbeti yedirin, soğumaya bırakın, muhallebi için: süt, şeker ve unu karıştırarak kısık ateşte pişirin. Koyulaşınca vanilyayı ekleyin. Bunu da etimeklerin üzerine yayın, soğusun. Kremşantiyi de usulüne göre hazırlayın ve soğuyan tatlıya bulayıp servis edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Etimek Tatlısının Tarifi Yapımı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Etimek tatlisinin Tarifi Yapımı
» Fındıklı Nugat Tatlısının Tarifi Yapımı
» Fırın Helvası Tarifi Yapımı
» Fındıklı Parfe Tatlısının Tarifi
» Etimekli Pasta Tarifi Yapımı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren :: .::Genel Kültür::. :: Kadınca :: Yemek/Tatlı/Salata Tarifleri-
Buraya geçin: