Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey Paylaşım İçin
Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren
Forumumuzdan Daha iyi yararLanabiLmek İçin üye oLmaLısınız =)
Herşey Paylaşım İçin
Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren

Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Fırın Sütlaç Tatlısının Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
cansu
Isınan Üye
Isınan Üye
cansu


Mesaj Sayısı : 116
Yorum Puanı : 16824
Rep Puanı : 4
Kayıt tarihi : 03/04/09
Nerden : izmir

Fırın Sütlaç Tatlısının Tarifi Empty
MesajKonu: Fırın Sütlaç Tatlısının Tarifi   Fırın Sütlaç Tatlısının Tarifi Icon_minitimePerş. Nis. 16, 2009 9:01 am

Fırın Sütlaç Tatlısının Tarifi Yapımı

MALZEMELER
1/4 kahve fincanı pirinç unu
1/4 kahve fincanı nişasta
1 kahve fıncanı pirinç
1 su bardağı şeker
8 bardak süt
2.5 bardak su
1 gr damla sakızı
1 kahve kaşığı tuz
1 çay kasığı vanilya


HAZIRLANIŞI
Pirinci ayıklayıp, yıkadıktan sonra bir büyük bardak suyla birlikte yumuşayana dek pişirin. Yedi bardak sütü, tuzu ve dövülmüş çam sakızını ocakta kaynatıp içine pirinci ilave edin. Priç ununu ve nişastayı kalan sütle ezin. Elde ettiğiniz harcı tahta kaşıkla hızlı hızlı karıştırarak süte katıp, on dakika kaynatın. Şekerini ekleyin. Karıştırıp, koyulaşana dek pişirdikten sonra sütlacı ısıya dayanıklı kaselere doldurun. Kaseleri içinde su bulunan bir tepsiye oturtup, üstleri kızarana dek pişirin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Fırın Sütlaç Tatlısının Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Fırın Helvası Tarifi Yapımı
» Fındıklı Parfe Tatlısının Tarifi
» Etimek tatlisinin Tarifi Yapımı
» Etimek Tatlısının Tarifi Yapımı
» Fındıklı Nugat Tatlısının Tarifi Yapımı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Biliyorsan Paylaş,Bilmiyorsan Ögren :: .::Genel Kültür::. :: Kadınca :: Yemek/Tatlı/Salata Tarifleri-
Buraya geçin: